Informatii despre hotel

Popularul hotel este construit in stil traditional tunisian, in apropiere de centrul orasului, chiar pe plaja. In jurul hotelului exista restaurante si magazine. Recomandam hotelul tuturor clientilor care doresc sa se relaxeze pe plaja ziua si sa se bucure de viata de noapte plina de viata.

Distanta

plaja: in apropiereaeroport: 19 kmcentru: 1,5 kmposibilitati de cumparaturi: 100 m

Descrierea camerei

Camera dublaaer conditionat controlat central (sezonul principal)telefonTV/sat.baie/toaletaseif la receptie (contra cost)majoritatea camerelor cu balcon (toate camerele cu 4 paturi fara balcon)Alte tipuri de camere (daca nu se specifica altfel, camerele au facilitatile de mai sus)Suita: mai spatioasa

Descrierea hotelului

hol de intrare cu receptierestaurantul principalbarbar de ziWi-Fi la receptie (gratuit)magazin cu suveniruricoaforpiscinamic parc acvaticpiscina acoperitaloc de joaca

Descrierea plajei

nisipos (sezlonguri, umbrele, saltele gratuit)

Activitati sportive gratuite

programe de animatie si de seara

Activitati sportive contra cost

sporturi acvatice pe plaja

Mese

All InclusiveMic dejun, pranz si cina tip bufetGustari usoare in timpul zileiCantitate nelimitata de bauturi alcoolice si nealcoolice produse local la robinet (10.00-23.00)

Categoria oficiala

3 stele

Nota

Gama si calitatea serviciilor si activitatilor mentionate pot fi afectate de introducerea unor eventuale masuri de igiena sau antiepidemie in destinatia data.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Oradea catre Marabout, Monastir, Tunisia

Verifica tarife si disponibilitate