Prezentare oficiala hotel: http://www.hotelplaia.it/


Localizare: Hotel Villaggio Plaia este situat in Villanova, la doar 11 km de Ostuni, renumitul oras alb din inima Pugliei si la doar 20 de metri de coasta Marii Adriatice, este un sat in stil tipic mediteranean dominat de culorile alb si albastru.


Hotelul Villaggio Plaia este situat intr-o pozitie excelenta, care permite turistilor sa faca excursii de o zi la cele mai populare destinatii din zona si din Puglia, precum centrul istoric din Ostuni, Pestera Castellana, oaza naturala din Torre Guaceto, zoo safari din Fasano.
Proprietatea este situata la 400 de metri de golful nisipos cu stanci joase si dispune de o plaja privata si utilata la care se poate ajunge pe jos, cu bicicleta sau cu un serviciu convenabil de transfer.


Facilitati hotel: Complexul este format din 114 unitati locative, de diferite tipuri, cu intrare si terasa independenta, situate in cadrul unui parc. Hotelul pune la dispozitia turistilor o piscina semi-olimpica pentru adulti si una pentru copii, cu un bar alaturat.nbsp;


Facilitati camere: Toate camerele sunt dotate cu bai proprii, TV LCD, aer conditionat, seif, mini frigider terasa mica sau veranda. De asemeneam, se accepta animale de companie la cerere.
Tipuri de camere: Standard, mapostyle si family
vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Transport Avion Bucuresti - Bari Sambata ARV 2022 Bucuresti - Bari; Transport Avion Bari - Bucuresti Sambata ARV 2022 Bari - Bucuresti; Reducere pachet

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Mapo Village Plaia, Puglia - Valle d'Itria, Italia