Lito Hotel features 26 rooms all with balcony, hairdryer, A/C, sat TV, telephone, room-service. The hotel has breakfast room, bar and gym.
Amplasat in inima orasului Paralia Katerinis, Lito este un hotel de 2 stele deschis pe tot parcursul anului, unde Marea Egee converge cu magnificul Munte Olimp. Pozitionat la doar 20 de metri de tarm si in mijlocul centrului vibrant al orasului Paralia Katerinis, se afla intr-o zona de statiune uimitoare, cu plaje bine organizate, magazine comerciale abundente si o scena plina de viata de noapte.
Oferind 26 de camere duble sau triple, Boutique Lito asigura un sejur confortabil si incantator pentru oaspetii sai. Situat la doar 8 kilometri de Katerini, cel mai mare oras din prefectura, si la doar 80 de kilometri de aeroportul Salonic, hotelul ofera acces convenabil la diferite puncte de atractie. La mica distanta, vizitatorii pot explora comorile pretioase ale Greciei, cum ar fi Meteora, Vergina, Muntele Olimp, manastirea Agios Dionysios, castelul Platamonas si o multitudine de alte bijuterii culturale, facand din Boutique Lito o baza ideala pentru explorari memorabile.

vezi mai multe

suplim transport; Autocar BUH-PAR Bucuresti - Paralia Katerini; Autocar PAR - BUH Paralia Katerini - Bucuresti; Package commission; Taxe Statiune 0 available rooms

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Turda catre Lito Hotel, Riviera Olimpului, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate