LOCALIZARE: la 600 metri de centrul statiunii Laganas si la doar 50 de metri de faimoasa plaja cu nisip. Orasul Zakynthos este la 7 km iar Aeroportul Zakynthos este la doar 4 km. Zona de baruri si restaurante este la doar 50-60 de metri de unitatea de cazare.


FACILITATI COMPLEX: receptie ( check in dupa ora 14:00, check out pana la ora 11:00), conexiune internet wireless, aer conditionat (contra cost), gradina, curatenie zilnica in camere.


FACILITATI CAMERE: Studio-urile sunt recent renovate, sunt situate la parter si la etajul 1 al proprietatii, consta in dormitor, baie cu dus si bucatarie, au capacitate maxima 2 persoane. Suprafata lor este de aproximativ 20 mp, dispun de balcon, pat dublu sau 2 paturi twin, TV, birou.
Studio-urile care au capacitate de 3 persoane au 21 mp, dispun de pat dublu + 1 pat de o persoana sau 3 paturi normale.


Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1*/ 2*/ unitatilea de cazare tip apartamente si studiouri;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*.


*Nota informativa:Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica; Asistenta ghid; Avion CLJ-ZTH Day 4 2023 Cluj Napoca - Zakynthos; Taxa Aeroport; ; ; Avion ZTH-CLJ Day 4 2023 Zakynthos - Cluj Napoca; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre Rooms 48 by Zante Plaza, Zakynthos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate